English (United Kingdom)Nederlands (NL-BE)French (Fr)
Kunstkaarten

Chakra-kunstkaarten

Van een aantal kunstwerken zijn wenskaarten gedrukt, die u kunt bestellen.

De dertien dubbele chakrakaarten en enveloppen zijn verpakt in een fraai cadeau-mapje in hoogglans (met klittenbandsluiting).
Op de voorzijde van elke kaart staat een afbeelding van een chakra uit het 13 Chakrasysteem.

De dubbele kaarten (12 x 16 cm, opengevouwen 24x16 cm) bevatten aan de linker binnenzijde uitleg over de betreffende Chakra (Engelstalig): de naam, waar dit chakra voor staat, waarmee het in het lichaam correspondeert en de kenmerken waaraan je kunt zien wanneer het lichaam in/uit balans is.

De rechterbinnenzijde is blanco.

Het geheel is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

AFBEELDINGEN VAN DE CHAKRA-KUNSTKAARTEN BEKIJKEN
CHAKRA-KUNSTKAARTEN BESTELLEN

Prijs: 15,00 euro, exclusief verzendkosten.
Bij bestelling van 3 mapjes (of meer) betaalt u geen portikosten.

Wat zijn Chakra’s?

Chakra’s zijn knooppunten van energie in het lichaam die zorgen voor de transformatie van kosmische energie.
Waarom 13 Chakra’s? De zeven hoofdchakra’s zijn meestal wel bekend. In ons lichaam bestaan echter ook veel kleine chakra’s. Nu, in deze tijd, het Aquarius-tijdperk, is sprake van een snelle bewustzijnsverruiming. En worden meer chakra’s aktief ter ondersteuning van dit proces.
Ik heb in 2002 de eerste drie schilderijen gemaakt van de eerste drie chakra’s. Toen kon ik niet verder met de volgende, die het hart-chakra zou moeten worden. Het lukte gewoon niet, ergens zat een blokkade. Enkele maanden later kwam ik een boek tegen over de mens in het Aquariustijdperk. En zoals al mijn hele leven boeken mijn gidsen zijn, wist ik dat ik naar deze informatie moest luisteren. Vanaf dat moment kon ik verder met het volgende schilderij, wat het milt-chakra zou worden. En daarna kon ik zonder probleem verder met het hart-chakra. Zo zijn in het jaar daarna 13 Chakraschilderijen ontstaan. Ze zijn een symbool voor de Kosmische Mens. Voor de mens die in verbinding staat met Al Wat Is.